Συστατικά:
Ζάχαρη, ρυζάλευρο, καστανή ζάχαρη, άμυλο πατάτας, άμυλο ταπιόκας, σκόνη αυγού, μπέικιν πάουντερ (E500), ψύλλιο, αλάτι, σταθεροποιητής (κόμμι ξανθάνης), άρωμα (βανίλια)
Συσκευασία 400 g
Διατροφική Δήλωση / Nutrition Declaration | Ανά/Per 100g |
Ενέργεια/Energy | 1596 kJ / 376 kcal |
Λιπαρά/Fat | 2,5 g |
εκ των οποίων κορεσμένα / of which saturates | 1 g |
Υδατάνθρακες/Carbohydrate | 83,1 g |
εκ των οποίων σάκχαρα / of which sugars | 43,7 g |
Εδώδιμες Ίνες / Fibre | 0,6 g |
Πρωτεΐνες/Protein | 4,5 g |
Αλάτι/Salt | 1,2 g |
Οδηγίες
Μια μοναδική επιλογή. Με το μείγμα μας για μπισκότα, μπορείτε να ψήσετε παραδοσιακά σκληρά μπισκότα, μαλακά μασώμενα μπισκότα ή μπισκότα γεμισμένα με νόστιμη σοκολάτα. Φυσικά, μπορείτε επίσης να αναμίξετε σε μούρα και ξηρούς καρπούς. Μόνο η δική σας φαντασία θέτει τα όρια.
Ανακατεύουμε 400 γρ με 75 γρ μαργαρίνη/βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 100 γρ nibs σοκολάτας ή ψιλοκομμένη σοκολάτα, 1 κουταλιά της σούπας υγρή γλυκόζη/σιρόπι, 0,5 dl νερό. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα σύρμα για περίπου 3 λεπτά μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή ζύμη.Τυλίγουμε σε λουκάνικο πάχους 5 εκ. περίπου και μετά το χωρίζουμε σε φέτες 2 εκ. Τοποθετήστε τις φέτες σε ένα ταψί και ψήστε για περίπου 14 λεπτά στους 175°C.
Μπισκότα σοκολάτας
Ανακατεύουμε 400 γρ με 75 γρ μαργαρίνη/βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 2-3 κουταλιές της σούπας κακάο, 100 γρ nibs λευκής σοκολάτας/ψιλοκομμένη σοκολάτα, 1 κουταλιά της σούπας υγρή γλυκόζη ή σιρόπι, 0,5 dl νερό, προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας επιπλέον νερό αν χρειάζεται. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα σύρμα για περίπου 3 λεπτά μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή ζύμη. Tυλίγουμε σε λουκάνικο πάχους 5 εκ. περίπου και μετά το χωρίζουμε σε φέτες 2 εκ. Θα γίνουν περίπου 10 μπισκότα. Τοποθετήστε τις φέτες σε ένα ταψί και ψήστε για περίπου 14 λεπτά στους 175°C.
Τα κέικ αυξάνονται περίπου στο διπλάσιο του μεγέθους τους.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.